Възпитаниците на СУ „Д-р Петър Берон“ станаха първенци на турнир по хандбал

1386 преглеждания

Турнирът е част от училищните спортни игри в община Костинброд

Възпитаниците на СУ „Д-р Петър Берон”, гр. Костинброд спечелиха турнир по хандбал за момичета и момчета, който е част от училищните спортни игри през настоящата учебна година в община Костинброд. Турнирът се проведе на 10 май в градинката на „Д-р Никола Чилов“ в Костинброд. Г-н Александър Ненов - зам.-кмет на община Костинброд даде официален старт на състезанието и заяви, че физическата активност е ключът към здравето на децата, затова важно да живеят чисто и да спортуват. Пожела успех на участниците и на техните треньори.

В спортната надпревара се включиха осем отбора от СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд, ОУ „Отец Паисий“, с. Петърч, Първо ОУ „Васил Левски“, I-ви район и Второ ОУ „Васил Левски“, кв. Шияковци.

В рамките на спортното събитие учителите по физическото възпитание и спорт в община Костинброд бяха отличени със специални златни медали за принос към физическото възпитание и спорт в Общината.

Заместник-кметът на община Костинброд връчи медалит на: г-жа Ваня Панайотова - учител по физкултура от СУ „Д-р Петър Берон“, г-н Николай Георгиев - учител по физкултура от ОУ “Отец Паисий“, г-жа Татяна Велкова - учител по физкултура от Второ ОУ „Васил Левски“ и г-н Георги Митов - учител по физкултура от Първо ОУ“Васил Левски“ .

EspressoNews