Георги Стоев - съ-основател и управляващ съдружник в Industry Watch е член на журито на конкурса „Инвеститор на годината" 2016

1408 преглеждания

EspressoNews представя Георги Стоев– член на журито на конкурса „Инвеститор на годината” 2016, който се организира от Българска агенция за инвестиции. 63 компании са номинирани за наградата в единадесетото издание на конкурса. Кандидатурите са на компании от всички сфери на икономиката, информационните технологии и здравеопазването. Номинациите на кандидатите са направени от търговски камари, областни администрации и общини.

Георги Стоев е съ-основател и управляващ съдружник в Industry Watch – изследователска компания с фокус върху макроикономическото развитие и икономическата политика. Сред най – важните аналитични продукти, разработени от Георги Стоев и екипа на Industry Watch, са Редовен доклад за цената на труда, Богатство на домакинствата в българия, Инвестиционна дестинация. Той е създател на образователната програма за гимназисти Предприемачът като откривател. Като стратегически консултант на ПЧП “Тракия Икономическа Зона”, г-н Стоев е инициатор на Образователно-индустриалния борд, който предлага решения за бърза адаптация на професионалното образование към нуждите на работодателите.

Г-н Георги Стоев за конкурса: Какво е мнението Ви за проектите, представени в тазгодишното издание на „Инвеститор  на годината”?

„Проектите тази година показват промяната на българската икономика в посока на по-конкурентни производства и по-продуктивни работни места. Разнообразието от представени индустрии е показател за диверсифицирана промишленост, която предлага много ниши с голям потенциал.”

EspressoNews е медиен партньор на конкурса „Инвеститор на годината” 2016.

 

EspressoNews