График за получаване на удостоверения за гласуване на друго място и публичен регистър за издадените удостоверения на друго място са публикувани на сайта на Областна администрация на Софийска област

1315 преглеждания

Областна администрация Софийска област публикува на своята интернет страница графика за получаване на „Удостоверения за гласуване на друго място” и „Публичен регистър за издадените удостоверения за гласуване на друго място” във връзка с произвеждане на изборите за народни представители на 26 март 2017 г.

Гражданите от общините Драгоман, Сливница, Божурище, Годеч и Костинброд могат да получат своите удостоверения на 17.02.2017 г. /петък/ в Областна администрация на Софийска област, етаж 3, стая 304 в 12.20 часа. За община Своге часът е 13.00.

Както EspressoNews писа, до предсрочни парламентарни избори се стигна след оставката на коалиционното правителство с премиер Бойко Борисов, която той подаде след загубата на президентските избори от кандидата на ГЕРБ, а опитите да се състави нов кабинет в рамките на 43-тото народно събрание се оказаха неуспешни.

EspressoNews