ДБТ Сливница обяви 91 свободни работни места на запад от София

2102 преглеждания

Вижте какви кадри се търсят

91 са свободните работни места към 10 април, които обяви ДБТ Сливница. Те са за общините Драгоман, Божурище, Сливница, Костинброд и София.  

В Сливница се търсят помощник-готвач и готвач, барман, сервитьор, камериер/камериерка, администратор в хотел, отговорник – търговска зала, рецепционист и пиколо, както и шлосер, калкулант и работник-поддръжка.

В Драгоман можете да кандидатствате за две позиции на главен специалист.  

В Божурище има позиция за счетоводител, а отново на територията на общината, в с. Пролеша са обявени работни места за организатор-производство, общ работник, монтажник на мебели от дърво и подобни материали.

В Костинброд се предлагат работни места за шивач, психолог, продавач-консултант, директор на детска градина, кредитен администратор. Можете да намерите работа и като шофьор на тежкотоварен автомобил, машинен оператор, огняр, механошлосер, счетоводител, шофьор, юрисконсулт и старши експерт, гробар, рехабилитатор. Свободни работни места има още за водач на специален автомобил, техник електрически системи, огняр, общ работник в с. Петърч, шофьор на специален тежкотоварен автомобил,

Търси се и един продавач-консултант за София.

Вижте пълния списък на позициите, както и изискванията за кандидатстване.

ДБТ-Сливница обслужва 91 населени места намиращи се на териториите Драгоман, Сливница Костинброд, Божурище, Годеч. Телефоните за информация са: 0727/452-90; 422-70.

EspressoNews