Детската млечна кухня в ж.к. „Дъбника“, Враца отвори врати

1439 преглеждания

Минути след прерязването на лентата бяха заверени и първите купони за храна

Новата детска млечна кухня в ж.к. „Дъбника“ посрещна днес първите си посетители, тя се намира в ДГ „Радост“ в най-големия жилищен квартал на Враца.

Официалното откриване на новата придобивка се състоя навръх Международния ден на жената - 8-ми март. Лентата преряза кметът Калин Каменов, който честити празника на всички майки и дами. „Днешното откриване е по инициатива на родители от квартала и е осъществено с подкрепата на Община Враца. Благодаря за гражданската ви позиция, това събитие е факт, че ние ви чуваме и отговаряме на вашите искания.“, заяви в словото си кметът Калин Каменов и добави, че се търсят средства за цялостен ремонт на ДГ „Радост“.

Минути след прерязването на лентата на новата детска млечна кухня бяха заверени и първите купони за храна. „За днес заявките са 15 като съм сигурен, че скоро ще успеем да запълним капацитета от 300 порции дневно“, добави при откриването кметът Калин Каменов.

Сред гостите на тържеството бяха още заместник-кметът Петя Долапчиева, директорът на ДГ „Радост“ Диана Александрова и Юлия Гарванска - председател на обществения съвет към  детската градина.

EspressoNews

Снимки: Община Враца