Детско парти в спортна зала "Драгоман"

1617 преглеждания

По повод финала на „Седмица на Драгоманско блато“, 1 юни – Международния ден на детето и 2 юни – Деня на Ботев и Патронен празник на СОУ „Христо Ботев“, община Драгоман организира забавно Детско парти в новооткритата спортна зала "Драгоман".

С голяма радост и  нескривано вълнение  организаторите - община Драгоман и парти-агенция „Малчуган-Великан“ - София посрещнаха стотици малки и големи деца от цялата община, както и гости от съседни градове. Залата, въпреки  значителните си размери, отново се оказа тясна да побере малчуганите, жадни за забавления и игри.  След  невероятния маратон по пукане на стотиците балони, разпръснати из цялата зала, започна истинско детско парти, включващо разнообразни игри, смешно караоке, щури миньонски състезания, рисуване на лице, невероятна детска дискотека. Накрая, след  луда танцова забава и надпревара, всички получиха подаръци и доволни и щастливи  с бурни възгласи одобриха предложението тази инициатива да се превърне в  ежегоден традиционен „ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ ПРАЗНИК“.

Мероприятието завърши точно в 12.00 ч., когато всички участници – и малки, и големи, излязоха от Спортната зала и чинно строени  пред  нея, с едноминутно мълчание на фона на виещите сирени, отдадоха  почит на Ботев и загиналите  в борбата за свобода по повод 140 годишнината от гибелта на един от най-великите българи за всички времена.

Източник: Община Драгоман