Детско шоу с фокуси впечатли малки и големи във финалната програма за празника на Костинброд

984 преглеждания

„Magic Circus Artanes “ показаха невероятни илюзии

С детско шоу с фокуси завърши културният календар, посветен на честванията по повод 44 години град Костинброд.

Забавни фокуси и илюзии, представени от „Magic Circus Artanes “ радваха най-малките жители, дошли на стадион „Белица“. За повече от час, артистите от „Magic Circus Artanes“ успяха да заинтригуват публика от всички възрасти и да покажат илюзията, с която спечелиха второто място на Световно първенство за илюзионисти в Кувейт през 2016 г.

Събитието посетиха кметът на Костинброд Трайко Младенов, д-р Атанас Тенев - председател на Общинския съвет, Александър Ненов - заместник-кмет.

Припомняме, че в рамките на една седмица, жителите и гостите на Костинброд се насладиха на редица културни и забавни мероприятия, организирани за празника на града от местната администрация. Сред тях бяха изложба на картини, представяне на книга за Император Константин Велики, театрална постановка, кино прожекция. Проведоха се и инициативата „Да изчистим България заедно“, както и засаждане на дръвчета на стадион „Бенковски“. В кулминационната фаза се състояха дефиле с народни носии и три уникални, различни по жанр концерта - на Николина Чакърдъкова, Джаз формация „София“ и Симфониета “София“ и на поп звездите Дара и Криско.

За децата имаше забавни мероприятия като детско парти с „Калинката и котаракът“ и фокусите от „Magic Circus Artanes“.

EspressoNews