Драгоман посрещна делегация от китайската провинция Джянси

1627 преглеждания

Фокусът на работната среща бе върху възможностите за бизнес в общината

Бизнес делегация от китайската провинция Джянси посети община Драгоман. Визитата на гостите е по покана на Областния управител Илиян Тодоров, а Драгоман е една от общините от Софийска област, които влиза в рамките на посещението.

Китайската провинция бе представена от У Джунциун - вицегубернатор на Народното правителство на провинция Джянси и включва Джао Хуей - генерален директор на службата по външни работи на правителството на Джянси, Лиу Куилан - генерален директор на департамента по търговия на провинцията, Хуан Сяожун - заместник-генерален директор на департамента по култура и туризъм. В делегацията са включени и 11 висши мениджъри на водещи бизнес компании -Jiangxi Copper Group Co., Ltd., CJIC Water-Power Engineering Branch Company, Jiangxi Huangshanghuang Group Co., Ltd., Jiangxi Silk Road Investment Co., Ltd, Jiangxi Silk Road Investment Co., Ltd, RianteaRiantea Co., Ltd, както и вицепрезидента на Университета на Дзянси за финанси и икономика и председателят на „Дзянси Фънлин Професионален колеж за външна икономика и търговия“.

Гостите бяха любезно посрещнати от кмета на Община Драгоман Андрей Иванов, председателя на ОбС-Драгоман Методи Методиев, директора на МИГ Венцислав Димитров, представители от местния бизнес. Гостите посетиха туристическия информационен център в града и се запознаха с природните и културни забележителности на района. Фокусът на работната среща бе върху възможностите за бизнес в община Драгоман и функцията на безмитната зона.

EspressoNews