Дрон ще бъде голямата награда за най-активните ентусиасти по време на Арт Екстрийм Фест 2017

2107 преглеждания

Дрон може да спечели всеки от най-активните и приключенски настроени посетители на първия Арт Екстрийм фест, който ще се проведе тази събота в община Своге, която е и инициатор на събитието. Печелившият ще бъде определен чрез томбола на място.

За да участвате в томболата за дрон, е необходимо да посетите изложбата в пещера „Темната дупка“. Там ще получите талон, в който попълвате трите си имена и ЕГН. След това трябва да участвате в една от екстремните атракции - въжен тролей или скок с бънджи, където ще  получите специална гривна.

С всичко това отивате при организаторите, показвате гривната и пускате талона в кутията за томболата.  Ще останете в очакване до концерта след 19.00 часа, по време на който ще бъде изтеглено и името на големия печеливш.

И още една томбола, с не по-малко привлекателни награди, са подготвили организаторите на Арт Екстрийм. Чрез жребий те ще подарят 5 полета с паратрайк. За тях могат да се борят всички, дошли на феста след 12.00 часа и участвали в някои от екстремните и приключенски предложения, сред които бънджи скокове, въжен тролей, тийм билдинг предизвикателства, изложбата в пещера "Темната дупка".

Първите 20, престрашили се да изпробват въженото трасе, ще получат тениски. Организаторите обещават и много други награди и изненади за посетителите на Арт Екстрийм фест 2017, за които ще научат на място всички посетители на събитието.

EspressoNews