Една година Espressonews отразява новините на запад от София

3106 преглеждания

365 пъти благодарим - за подкрепата, съпричастността, споделените новини, информация и събития. Младата ни медия навърши една година и Вашето отношение и съпричастност ни карат да вярваме, че пътя на позитивните новини, на качествената информация и доброто отношение към родните ни места е верен и намира добър прием.

За краткото време, в което се развива, Espressonews стана учредител на наградите за корпоративна социална отговорност и добри практики  „Добрият пример на Запад от София”, в който бяха отличени  43 граждани и фирми,  носители на почетния знак "Добрият пример", с който отличихме и посочихме доброто, за да бъде аплодирано, да бъде пример и да бъде следвано и умножавано.

Работихме и с над 60 деца от средните училища в Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге и Сливница. Те бяха обучавани  на тънкостите на журналистическата професия в първото издание на конкурса ни  „Работилница за репортери", в който бяха наградени 22 прекрсно представили се ученика.

За да бъдем още по-добри, моля, бъдете активни - информирайте ни, споделяйте интересни събития, новини или истории, към които да правим съпричастни все повече и повече български граждани, за да може отношението и интереса към нашия прекрасен край да се множи.

Харесайте нашата страница във фейсбук и споделяйте важните и интересни за Вас новини, за да достигат те и до Вашите близки и приятели!

Ще Ви бъдем благодарни за всяка подкрепа в тази наша мисия, защото считаме, че това е наша обща кауза.

 

Десислава Василева