Екипът на „Работилница за репортери” получи лаптоп в рамките на дарителската кампания на TBI Info

1611 преглеждания

Дареният преносим компютър ще подпомогне работата на екипа, обучаващ млади репортери

Екипът на „Работилница за репортери” получи безвъзмездно лаптоп от TBI Info, като част от дарителската инициатива, предприета от служителите на IT компанията. Преносимият компютър, който бе дарен за нуждите на конкурса-обучение, е преинсталиран, с лицензиран Windows 7, ъпдейтнат и с инсталирани драйвъри, като са добавени офис пакети и програми за антивирусна защита. Той ще подпомогне работата по обучителната програма за млади репортери, инициирана от Еспресо Нюз.

В рамките на дарителската кампанията на TBI Info бяха дарени общо 7 лаптопа, като един от тях отиде на малките възпитаници от ОДЗ „Детелина”, 5 бяха дарени за обучението на учениците от СОУ „Летец Христо Топракчиев” и един за нуждите на проекта „Работилница за репортери”

„Нашият екип от сърце благодари за направеното от TBI Info дарение. Този компютър наистина ще бъде от голяма полза за нуждите на проекта. Надяваме се в бъдеще да имаме повече съвместни дейности с прекрасния екип на компанията”, сподели Десислава Василева, представител на „Работилница за репортери”.

TBI Info е създадена през 2002 г. като предметът й на дейност е разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани софтуерни решения за управление на бизнеса. Компанията e част от групата Vienna Insurance Group и се позиционира като гъвкав и надежден консултант, предлагащ бутиково съчетание от експертиза в нишов бранш, едновременно съчетаващ застрахователни и софтуерни познания.