Жителите на „Кирина махала“ в с. Долно ново село похвалиха кметския си наместник

1951 преглеждания

Изпратиха благодарствено писмо за адекватната намеса и отзивчивостта към проблемите им

С благодарствено писмо, изпратено до кмета на община Драгоман Андрей Иванов, жителите на „Кирина махала“ от село Долно ново село похвалиха кметския си наместник Николай Николов. Поводът е неговата отзивчивост към проблемите на местните, навременната и адекватна реакция по конкретни казуси, както става ясно от писмото, публикувано на официалния сайт на Община Драгоман.

Отношението на хората към нашата община е от изключително значение за нас. Ние представляваме институция, за която Вие – гражданите, както и комуникацията с Вас, е най-важна. Стартът на новата седмица започваме с позитивно настроение и споделяме с Вас едно благодарствено писмо, което отразява работата на Община Драгоман и на кметските ни наместници.“, се казва в публикацията на местната администрация.

Ето и пълният текст на благодарственото писмо:

До г-н Андрей Иванов
Кмет на град Драгоман

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

от Йосиф Иванов Йосифов и всички обитатели на „Кирина махала“- с.Долно ново село

Г-н Кмет, пиша Ви тези няколко реда, за да изкажа огромната си благодарност към г-н Николов (кметски наместник на с. Долно ново село).

Пътят към нашата махала беше в окаяно състояние, кал и дълбоки, 40-сантиметрови коловози, плюс едно леко свлачище. Нямаше как да се изкачваме дори при сухо време и с джипове, защото и наклонът е голям. Споделих нашия проблем с г-н Николов, който прояви загриженост, разбиране и дойде лично да се запознае с нашата болка. Видя, обеща и най-важното - изпълни обещанието си! Докара ни 3 камиона с материал и баrер, който разпръсна материала в дълбоките коловози и разшири мястото при свлачището.

Благодарността ни е голяма, защото се справихме преди да дойде лошото време, в противен случай рискувахме някой автомобил да си остане в коловозите до пролетта. Вярно, на нас ни трябват не 3, а 30 камиона с материал, за да се насипе както трябва, но сме доволни, защото никой преди г-н Николов не ни обръщаше внимание.

Искам да знаете, че са малко хората, които си вършат работата с желание и хъс като него. Не зная дали има друг кметски наместник от Вашите подчинени, който не само да организира бригада, но и лично да бърка бетон и да запълва дупки по трасето Несла - Вишан и района.

Разбира се тук е и мястото да спомена и поздравя кмета на с. Габер, който също лично участваше в бригадата.

Желая на Вас и на г-н Николов крепко здраве, ползотворна работа и знайте, че ние хората от малките села и особено от откъснатите махали като нашата, разчитаме единствено на Вас и на никой друг.

EspressoNews