Журналисти и експерти в сферата на образованието ще оценяват участниците в „Будителят си ти“

1238 преглеждания

Остават две седмици до крайния срок, в който учениците могат да предадат своите творби

Жури в състав Вероника Денизова (икономически журналист и водещ Bloomberg TV), Миролюба Бенатова (журналист в Nova TV, разследващ репортер и автор на рубриката по NOVA „Миролюба Бенатова представя“), Елена Петров (водещ в радио Fresh), Йонита Иванова (началник отдел „Образование”, общ. Плевен и учител по философия), Лидия Косева (учител по български език и литература в СУ „Летец Христо Топракчиев", гр. Божурище) ще провери и оцени работите на младите таланти в конкурса за есе на тема „Будителят си ти - Добрите дела са около нас“, организиран от социалната мрежа за добри дела Volontime.

Литературната надпревара има за цел да ангажира учениците от 9 до 12 клас да намерят добри примери, да ги покажат, да ги последват реално в живота. Остават две седмици до крайния срок, в който учениците, желаещи да се включат в конкурса могат да предадат своите творби

Желаещите да участват в „Будителят си ти“ трябва да изпратят своите материали на e-mail buditel@volontime.com до 23 октомври 2018 г.

Конкурсът ще излъчи четирима победители. Първите трима от тях ще бъдат оценени и подредени от журито, а една награда ще бъде присъдена от потребителите на Volontime. Четиримата победители ще бъдат наградени на специална церемония, която ще се проведе на 01.11.2018 г.

EspressoNews e медиен партньор на „Будителят си ти - Добрите дела са около нас.

Пълните условия за участие може да прочетете ТУК.

EspressoNews