Започват тренировките по таекуондо на клуб „Один“ в Божурище

2270 преглеждания

За трета поредна година спортен клуб "Один" ще организира и провежда тренировки по таекуондо в Божурище. Тренировките започват на 18.09.2017 г. и ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 17:30 ч. във физкултурния салон на СУ „Летец Христо Топракчиев“. Основен принцип при провеждането им е индивидуалният подход към всеки трениращ. Физическото натоварване е съобразено с възрастта, пола, физическите и психически особености на трениращите, както и с тяхното моментно състояние. Приемът в СК „Один“ е постоянен, а месечната такса е 25 лева. Желаещите могат да тренират и в залата на клуба в София без да е необходимо доплащане.

В София тренировките ще се провеждат в 79 СУ „Индира Ганди“ в Люлин 7 и стартират на 15.09.2017 г. от 18:00 ч. в малкия салон на приземния етаж (зала 306).

За повече информация и записване: Пенко Пенчев - 0876773557 треньор.

Както EspressoNews писа, възпитаничката на СК „Один“ - Йоана Мантзуни от Божурище завоюва 1 място в категория до 30 кг., момичета 8-9 години на Първи детски турнир по Таекуондо за купа Плевен.

Клуб „Один“ има лиценз от Българската Федерация по Таекуондо ITF  за развитие и разпространение на бойното изкуство.

Пенко Пенчев е на 43 год. и се занимава с Таекуондо от 24 години. Треньор е на клуб „Один“ в София и Божурище. Основната му идея е да запознае хората с бойното изкуство и да промени представите им за Таекуондо, като един различен начин на развитие, основан на чистото съзнание и освободено от лоши помисли.

В интервю за читателите на EspressoNews, Пенко Пенчев разказа за Таекуондо, стремежите, борбения дух на децата и малката шампионка от Божурище – Йоана, за трудностите и успехите.

EspressoNews

*Снимка: СК "Один"