Инж. Жоро Цветков: Село Владо Тричков ще има нов водопровод

1998 преглеждания

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Своге, инж. Жоро Цветков, проведе среща с жителите на село Владо Тричков на 10 октомври от 19:00 ч., на която представи предизборната си програма. Една от най-важните точки в нея включва разработване на проект за подмяна на ВиК мрежата в  селото. Предстои и асфалтиране на улици, както и ремонт на други инфраструктурни обекти.

„Обещавам ви, че не само жителите на село Свидня ще се радват на чиста питейна вода, тъй като там вече завършихме успешно проекта за водния цикъл, но и във вашето село това ще се осъществи съвсем скоро” – каза Жоро Цветков.

Преди това той и кандидат-кметът на ГЕРБ за с.Владо Тричков – Силвио Димитров, посетиха още два от големите квартали на селото – „Ромча” (от 17:00 ч.) и „Клисура” (от 18:00 ч.), където  разговаряха с местните жители и се осведомиха за всички наболели проблеми, свързани с бита и ежедневието им. Жоро Цветков заяви, че за него е важно всеки един жител на общината да живее и да се чувства добре и ще направи всичко по силите си това да се случи.

Кандидатът за кмет на общината за втори мандат, инж. Жоро Цветков, обясни на жителите на с.Владо Тричков, че досега най-важният приоритет е бил комфортът на децата. Затова Общината е наблегнала първо на ремонтите в училището и детската градина в селото, както и на детската площадка. Рехабилитирани са и няколко улици, както и въжени мостове. Жоро Цветков увери жителите, че селото ще продължи да бъде благоустроявано.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПП ГЕРБ