Клипът на детския хит „Вълчан“ ще има своята премиера по време на „Добрият пример на запад от София“

1555 преглеждания

Събитието ще се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище

Вокална група „Палави ноти“ към НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурищеще представи за първи път пред публика видеоклипа на своята песен „Вълчан“. Официалната премиера на видеото ще бъде в рамките на събитието ‚Добрият пример на запад от София“.

Както EspressoNews писа, на 29 октомври, вокална група „Палави ноти“ и солистите Никола Николов и Рая Рангелова, с любезното съдействие на СУ „Летец Христо Топракчиев“, заснеха клип към песента.

„Вълчан“ е по музика и текст на Яна Иванова и аранжимент на Щерион Пилидов. Детският хит бе представен от Никола, който е възпитаник на СУ „Летец Христо Топракчиев“, на международния фестивал „Златни искри“ през месец юни в град Варна и получи трета награда за авторска композиция.

Режисьор на видеото е Николай Мутафчиев. Оператор е Калоян Божилов. В клипа участва и актьорът Китодар Тодоров. Хореографията е Марина Драгомирецкая.

Второто издание на „Добрият пример на запад от София“ се проведе на 27.11.2017 г. от 15:30 ч. в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище, като тазгодишното му издание е под патронажа на евродепутата Ева Майдел.

По време на церемонията по обявяване на носителите на почетния знак „Добрият пример“ ще бъдат представени и 360 градусовите видео репортажи, направени  по сценарий на финалистите в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“. 

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМCoca-ColaMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ MagnitИзток-Запад.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews