Клуб Drag-Божурище закри колоездачния сезон със специално събитие

1903 преглеждания

Вчера, на 15-ти декември, бе отбелязано закриването на колоездачния сезон на клуб DRAG-БОЖУРИЩЕ, в спортния салона на СУ „Летец Христо Топракчиев“,  под патронажа на кмета на Община Божурище,  г-н Георги Димов.

На събитието бяха отличени всички състезатели, постигнали резултати през този сезон.

Председателят на клуб DRAG - Драгомир Кузов, връчи отличия на треньора на отбора г-н Добри Деспотов, директорът на СУ "Летец Христо Топракчиев", г-жа Мая Карамфилова и Община Божурище, за активно участие и подкрепа в дейността и инициативите на клуба през годината.

Пред децата и събралите се гости в спортния салон, г-н Георги Димов съобщи намеренията си за идната година, заявявайки, че  ще внеса докладна на ОбС, с която има намерение да закупи микробус, предназначен за спортуващите в общината, за да могат да се придвижват с него до спортните им мероприятия.

Кметът на общината поднесе своя поздрав към децата, пожелавайки им  да бъдат все така всеотдайни към спорта, да възпитават своя дух и да не спират да преследват победите си. А на г-н Деспотов и г-жа Карамфилова, пожела да продължават да подкрепят децата и винаги да са тяхна опора и подкрепа в начинанията.

EspressoNews