Кметът на Костинброд направи проверка на ремонта на площад „Иван Вазов“

1476 преглеждания

Цялостното реновиране на централния площад в града започна на 2 септември

Кметът на община Костинброд Трайко Младенов и екип от Общинската администрация направиха оглед на ремонтните дейностите по реконструкцията на централния площад в града.

Дейностите по проекта „Благоустрояване и паркоустрояване на централен площад и паркинги в град Костинброд” стартираха на 2 септември, като след приключването им площад „Иван Вазов“ ще има цялостна нова визия по отношение на планова и обемно пространствена композиция.

Извършените досега дейности по реализирането на проекта са: премахнати плочките на първото ниво на площад „Иван Вазов“, демонтаж на всички съоръжения, почистени тревни площи. 

По време на огледа, Младенов отбеляза, че има добра комуникация между ръководството на община Костинброд и изпълнителите на строителните дейности и допълни, че целият екип ще следи строителните дейности да се извършват качествено и в срок.

По време на проверката, кметът на Костинброд бе придружен от д-р Атанас Тенев - председател на ОбС-Костинброд и инж. Габриела Георгиева - зам.-кмет на община Костинброд в ресор „Устройство на територията, общинска собственост и екология“, Юлияна Георгиева - „Инвестиционно проектиране и строителство“, инж. Красимир Дебеляшки - еколог в общинска администрация-Костинброд и Бистра Боянова - ст. експерт „Организатор на мероприятия, връзки с обществеността и международна дейност“.

EspressoNews