Коледни дръвчета получиха детските градини, училищата и центровете за социлни услуги в община Костинброд

1229 преглеждания

Коледни дръвчета получиха всички училища, детски градини и социални центрове на територията на община Костинброд. Инициативата е на кмета г-н Трайко Младенов. За поредна година, в предоставените дръвчета ще да внесат празничен дух и настроение в училищата, детските градини и центровете за социални услуги в община Костинброд.

Г-н Трайко Младенов, заедно с инж. Габриела Георгиева и г-н Борислав Борисов поднесоха елхи в ДГ „Радост”, ДГ ”Пролет”, I-во ОУ „Васил Левски”, гр.Костинброд и ДГ „Виолина” и ОУ ”Отец Паисий” в с. Петърч.

Заместник кмета на община Костинброд г-н Любен Кънчев започна раздаването на коледните дръвчета от II-ро ОУ ”Васил Левски”,кв.Маслово и кв.Шияковци, след това подари в двете гимназии в град Костинброд – ПГВМСС ”Св.Георги Победоносец” и СУ ”Д-р Петър Берон”. Д-р Атанас Тенев – председател на ОбС- Костинброд зарадва с коледни дръвчета ДГ ”Детелина” и НУ ”Отец Паисий” в с.Драговищица.

Трите центрове на територията на община Костинброд също получиха коледен подарък – дръвче. Дневния център за работа с деца на улицата, Центъра за обществена подкрепа „Промяна” и Центъра за социална рехабилитация и интеграция ще радват свойте малки и големи потребители с коледната елха.

EspressoNews