Коледните концерти в общините на запад от София ще продължат и следващите дни

1013 преглеждания

Вижте къде

Коледните концерти в общините на запад от София ще продължат и следващите дни.

Предколедно настроение за жителите и гостите на град Сливница ще създаде фолклорния концерт на НЧ „Съзнание - 1907”. На сцената на читалището, детските танцови школи „В Шоплука" и фолклорен танцов състав „Сливница” ще представят своята коледна приказка. Събитието ще се проведе на 20 декември от 18:30 ч. На 22 декември от 11:30 ч., царибродският оркестър „Треф бенд“, ще изнесе концерт на коледния базар в Сливница.

НЧ „Христо Ботев-1929“, с. Церово, община Своге ще подари на своите жители коледен концерт. Той е ще се проведе в салона на читалището на 20 декември и е с начален час 18:30 ч. 

Коледно забавление за деца организира НЧ „Богатово-2015“ с. Гурмазово, община Божурище. На 21 декември от 19:00 ч. едно от джуджетата на Дядо Коледа ще зарадва малчуганите от селото. 

Празничен концерт подготвя за любителите на песента, танца и хумора и НЧ „Светлина-1896" с. Гара Бов, община Своге. Той ще се проведе на 22 декември 2018 г. от 11:00 ч. в големия салон на читалището, а в него ще вземат участие любителски състави, сред които формации за народни танци с ръководител В. Терзиева, театрална трупа „Веселяци”, певческа група за обработен фолклор с ръководител К. Инкова.

В село Драговищица, община Костинброд, школите по изкуства към НЧ „Георги Сава Раковски - 1928“ - „Емиданс“ и „Иркапей“ ще представят спектакъла „По пътя на светлината“. Коледното тържество ще се проведе на 22 декември  в залата на кметството, с начален час 17:00 ч.

EspressoNews