Комедията „Нашата голяма френска сватба“ ще гостува в Костинброд

1623 преглеждания

Забавлението е гарантирано и от звездния екип на представлението

Театър „Бонини“ ще гостува в Костинброд с комедийния си проект „Нашата голяма френска сватба“. Автори на заглавието са Жан Жак Брикер и Морис Ласег Жан, определяни за едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. 

Любителите на комедията ще имат възможността да се насладят на пиесата на 16 февруари /събота/ от 19:00 ч., в НЧ „Иван Вазов-1947“. Режисьор на постановката е Асен Блатечки, а за доброто настроение на жителите и гостите на Костинброд ще се погрижат актьорите Герасим Георгиев - Геро, Бойко Кръстанов, Евгени Будинов, Светлана Бонин, Евелин Костова, Рада Кайрякова, Христо Бонин.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума не престава да изненадва, коментират театралите. Сюжетът разказва за депутат, който се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не бе неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Билети са на цена 15 лв. и могат да бъдат закупени от касата на читалището.

EspressoNews

Снимка: Театър Бонини