Конкурс за изработване на предмети от рециклирани материали ще предизвика творческите умения на децата в Годеч

3301 преглеждания

Крайният срок за участие 6 ноември

Община Годеч и „Екоколект“ АД организират конкурс за изработване на предмети от екологични (рециклирани) и/или отпадъчни материали. В надпреварата могат да участват и покажат своите творчески умения, всички деца от I - ХII клас от СУ ,,Проф. д-р Асен Златаров” град Годеч.

До 6 ноември е срокът, в който децата могат да предадат изработените от тях предмети на Емилия Николова – ст. експерт в Дирекция „ТУЕП“ при община Годеч. На гърба на всяко произведение трябва да бъдат посочени трите имена на участника, възраст, клас и учебно заведение.

Предметите ще бъдат оценени от Комисия, съставена от представители на „Екоколект“ АД и община Годеч, а победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени на 8 ноември 2017 г. от 14.00 часа в сградата на община Годеч.

Трите най-добри произведения, ще бъдат наградени със следните награди: І-ва награда – Таблет; ІІ-ра награда – Енциклопедия; ІІІ-та награда – Енциклопедия, като организаторите са предвидили и 10 допълнителни награди. Повече информация можете да получите на тел. 02/ 971 13 47 или на сайта: www.ecocollect.bg

EspressoNews