Костинброд вече с непрекъснато видеонаблюдение

2518 преглеждания

На 13 март в сградата при Общинския инспекторат се проведе официално откриване на първи етап от въвеждане на новата система за видеонаблюдение в град Костинброд. Управителят на фирмата-изпълнител представи на присъстващите настоящето техническо нововъведение, концепцията за предстоящото му развитие и демонстрации на капацитета и качеството на придобивката. 

Проектът по въвеждане на видеонаблюдение в общината включва поставянето на камери на ключови точки, свързани с мултифункционален сървър, като в системата са използвани едни от най-иновативните технологии в областта на видеонаблюдението за откриване и следене на автомобили в нарушение на Правилника за движение или хора, извършващи закононарушения, вандалски и хулигански прояви, става ясно от сайта на община Костинброд.

„Това е първият етап от изключително важен проект за община Костинброд. Ние ще се постараем да подобрим  безопасността на града и общината ни, като продължим да надграждаме чрез  монтирането на още нови камери  около училищата в общината", сподели кметът на община Костинброд  Трайко Младенов.

Повече за нововъведението в община Костинброд може да откриете на сайта на общината

EspressoNews