Лекторите на „Бъдители“ ще вдъхновяват студенти в УАСГ

1442 преглеждания

Биляна Панталеева, Гена Събева и Явор Панталеев с вдъхновяващи лекции пред студентите

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват на Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в София по покана на доц. д-р инж. Борис Цанков – заместник ректор на университета. Събитието ще се проведе на 24-ти октомври (вторник) от 17:30 часа и е част от програмата по случай 75-годишнината на УАСГ. Студентите ще имат възможност да научат повече за темите „Невролингвистично програмиране (НЛП)“, „Предприемачество“ и „Ценообразуване и лични финанси“ от лекторите Биляна Панталеева – бизнес обучител, Гена Събева – предприемач и председател на Асоциация на интериорните дизайнери в България и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика.

Благотворителна инициатива „Бъдители“ обединява успешни личности с различни професии, които искат да дадат добавена стойност на обществото като споделят полезния си опит с младите хора в България. Те обичат работата си и не спестяват ноу-хау в изцяло безплатните лекции, на които присъстват ученици и студенти от различни възрасти. Според тях мотивацията идва от личния пример, а вдъхновението е от енергията, която излъчват докато говорят за любимата професия.

Според лекторите в благотворителна инициатива „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Инициативата е създадена преди две години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 20 училища и университети, където са се срещнали с около 2000 млади хора.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

EspressoNews е медиен партньор на изданието "Бъдители" през учебната 2017/2018 г. и ще отразява събитията от инициативата и ще съдейства на организаторите.

EspressoNews