Момчетата на Стоян Стоев от ВК "Сливнишки герой" с нова победа

1463 преглеждания

Поредна победа в група "А" на НВЛ (Северозапад) на националния ни волейболен шампионат постигна тимът на ВК "Сливнишки герой", след като победи убедително ВК " Хектор“ (София)  с 3:0 в собствената си зала „Арена Сливница“.

Воденият от бившия национален селекционер - Стоян Стоев тим уверено и заслужено се превърна в лидер, след изиграването без грешка на осем оспорвани кръга в групата.

Сливничани доминираха в двубоя, като от самото начало поеха инициативата и с лекота спечелиха първата част с 2:-11. Във втората част обаче се получи отпускане, бяха допуснати грешки, което даде на гостите от ВК " Хектор“ преднина. Все пак „Сливнишки герой“ успя да навакса в края на гейма  и да вземе своето, завършвайки го с резултат 27:25.

Третата част отново бе сравнително оспорвана, но отборът на Сливнишки герой контролираше развоя през цялото време и с по-интересна и разнообразна игра взеха своето с 25:23.

На 18- ти февруари е следващия предпоследен кръг на първенството, където момчетата на Стоян Стоев ще гостуват на ВК Козлудуй.

EspressoNews