На 12.12.2016 г. в НЧ "Христо Ботев - 1934 " гр. Божурище ще се проведе благотворителен концерт и базар - "Деца помагат на деца в една красива коледна приказка"

1833 преглеждания

На  12.12.2016 г. /понеделник/ в НЧ "Христо Ботев - 1934 " гр. Божурище ще се проведе благотворителен концерт и базар с коледна тематика и привкус под името  "Деца помагат на деца в една красива коледна приказка"!

В концерта ще вземат участие малки и големи, ще има музика, песни, танци, авторски изпълнения в коледен дух и много изненади, подготвени от самите изпълнители. 

Концертът ще започне от 18.30 часа, а  преди него от 17 часа ще бъде отворен благотворителния базар. Базарът е организиран на доброволни начала от майки от  община Божурище. Всеки ще има възможност да избере нещо за себе си или за подарък от множество ръчно изработени творения - коледни украси и играчки за елха, сувенири от естествени материали, бижута, картички, аксесоари. Гостите на събитието ще могат да се почерпят с домашни сладки и солени изделия - банички, браунита, кексове, мъфини, разнообразни сладки и соленки, ръчно приготвени бонбони. Ще има и големи питки  -  тестени произведения на изкуството, информираха организаторите.  Сред асортимента на базара ще има и кошнички с цветя и тематични меденки,  които  ще изпъстрят  своеобразната "изложба".

Събираните средства от вечерта, ще бъдат дарени на деца със здравословни проблеми.

За всички желаещи да се включат като изложители в базара, предоставяме контакт  за информация:  Розалина Йорданова (на лично съобщение или на тел. 0887632107).

 

Билетите за концерта ще са на стойност 3 лв. и ще могат да бъдат закупени от касата на читалището.

Повече информация за програмата и участниците в концерта очаквайте скоро.

 

Александра Джамалова