На 13.12.2016 г. /вторник/ се измества благотворителенят концерт и базар "Деца помагат на деца в една красива коледна приказка"

1661 преглеждания

На 13.12.2016 г. /вторник/ в НЧ "Христо Ботев - 1934" град Божурище ще се проведе благотворителен концерт и базар под наслов "Деца помагат на деца в една красива коледна приказка", за който EspressoNews вече писа.

Събитието бе предвидено и обявено да се провде на 12.12.2016 г., но поради настъпилите трагични обстоятелства и обявения ден на траур в понеделник, се отлага за следващия ден.

Благотворителният базар ще започне в 16:00 часа във фоайето на читалището, а 18:30 е началния час на коледния концерт. Повече информация за базара, EspressoNwes публикува тук

Програмата на коледния спектакъл предвижда авторски изпълнения, песни, танци и много изненади, подготвени от участниците. Повече информация за програмата и участниците в концерта, EspressoNwes  публикува тук.

Събитието се организира със съдействието на НЧ "Христо Ботев" град Божурище, Община Божурище, СУ „Летец Христо Топракчиев", Боян Карамфилов – озвучител на концерта. Организаторите на инициативата – Венелина Петрова и Розалина Йорданова изказват своята признателност за подкрепата им и благодарят на изложителите в базара, на всички участници и техните родители за съпричастността им към каузата.

Всички събрани от събитието средства ще бъдат дарени за три деца от град Божурище: Ники (5 г.), Мишо (12 г.) и Цветомир (14 г.).

Билетите за концерта ще са на стойност 3 лв. и ще могат да бъдат закупени от касата на читалището.

 

Александра Джамалова