На 28-ми ноември, театър "Искри и сезони", ще гастролира на сцената на големия салон на читалище "Градище 1907" в Своге, с постановката „Любовна нощ”

1759 преглеждания

Изключителните Искра Радева и Антон Радичев ще зарадват почитателите на театралното изкуство в Своге на 28-ми ноември, с представлението "Любовна нощ" на Рей Галтън и Джон Амброс. Трупата на театър "Искри и сезони", ще гастролира на сцената на големия салон на читалище "Градище 1907" в града от 18:00 часа, със съдействието на ръководството на общинската администрация и кмета на Своге, г-н Емил Иванов, научи EspressoNews. Театър "Искри и Сезони" е основан през 1997 год. от актрисата Искра Радева. Една от основните цели на "Искри и Сезони" е да възроди някои от върховете на българската класика. От 1997 г. до днес в театъра играят едни от най-изявените актьори, гостуват най-добрите режисьори и сценографи. 

"Любовна нощ" е комедия, с прекрасен диалог, с неочаквани драматични и комични обрати и огромно чувство за хумор. Входът за представлението е безплатен.

Елисавета Георгиева