Наградиха отличниците от випуск 2016 на ПГТ "Н.Й.Вапцаров" в Сливница

1863 преглеждания

На 21.06.2016 г. учениците от випуск 2016 на Професионалната гимназия по транспорт „Н.Й.Вапцаров“ получиха своите дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация. Празникът на зрелостниците уважиха кметът на Община Сливница - г-н Васко Стоилков, председателят на Общинския съвет – Сливница - г-н Марин Павлов, г-н Чавдар Здравков – главен експерт в дирекция „Образователни програми и образователно съдържание“ към Министерството на образованието и науката, г-жа Вергиния Йорданова - старши експерт професионално образование към РИО на МОН – София-регион и г-н Асен Зарков – представител на Дома на науката и техниката – София-регион към Федерацията на научно-техническите съюзи.

Иван Мартинов, Стефан Благоев,  Николай Любенов, Петьо Асенов и Борислав Николов бяха петимата ученици от випуска, които получиха парични награди от кмета на общината, от председателя на Общинския съвет и от г-н Асен Зарков, който връчи парични награди, предоставени на младите техници от „Дома на науката и техниката – София-регион“. Младите техници бяха наградени заради техните отлични успехи и постиженията им през годините. На Борислав Николов и Николай Любенов бяха връчени официални уведомителни писма от МГУ – София, че в резултат на отличното си представяне в Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, са приети във Висшето учебно заведение.

Госпожа Лидия Франк, директор на Професионалната гимназия по транспорта, беше удостоена с грамота от Министерството на образованието и науката за принос в развитието на професионалното образование.

Източник: Община Сливница