Николина Чакърдъкова зарадва жителите и гостите на Своге с концерт по повод настъпващите коледни празници

1248 преглеждания

Големият салон на НЧ "Градище 1907" в  Своге се оказа тесен, за да побере желаещите да се докоснат до творчеството на легендарната фолклорна изпълнителка Николина Чакърдъкова. Любимката на хиляди българи бе в Своге по покана на кмета на града г-н Емил Иванов. Както EspressoNews писа, концертът и бе кулминация на празничната програма по повод настъпващите коледни и новогодишни празници града. Концертът се проведе в четвъртък 22 декември, като сцената на читалищите се огласи от изключителните изпълнения на певицата и танците на Неврокпски танцов ансамбъл. От името на общинското ръководство, благодарност и поздравления към изпълнителите поднесе заместник- кметът на Община Своге г-жа Нина Копринджийска. 

Специално коледно поздравление отправи кмета на община Своге, г-н Емил Иванов към жителите на общината. То е качено на сайта на общината, като EspressoNews го публикува в цялост.

Уважаеми жители на Община Своге,

Отброяваме последните часове до настъпването на най- светлия християнски празник- Рождество Христово! От сърце желая преди всичко здраве- за вас и близките ви, много топлина- в сърцата и домовете ви, благоденствие и късмет! Нека и тази година посрещнем Коледните и Новогодишни празници с добрина в сърцата, светлина в душите и вяра! Бъдете активни, позитивни и градивни за повече ползотворни дела!

Вярвам, че новата 2017 година ще бъде успешно начало за едно по- добро бъдеще, благополучие и просперитет и за нашата община. В тези дни на равносметка надявам се всеки от вас да почувства удовлетворение от постигнатото и да прекрачи прага на новата година със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.

Приемете искрените ми пожелания за една щедра, мирна и плодородна 2017 година!

Честита Коледа!

Благодатна Нова година!

 

EspressoNews