Нова възможност за работа в Божурище

3323 преглеждания

Немската компания-производител на климатични системи Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), със съдействието на Община Божурище и под патронажа на кмета Георги Димов, организират отворена лекция.

Събитието ще бъде за жители на общината, които искат да започнат работа, да сменят сегашната или да се запознаят с това, което BHTC предлага. Основната му цел е запознаване на аудиторията с дейността на BHTC и нейната политика в областта на човешките ресурси.

Като един от най-големите инвеститори в България през последните две години компанията е и сериозен работодател. Въпреки че e само от две години на българския пазар, служителите във фирмата наброяват вече над 200 души, като в рамките на следващите пет години се очаква техният брой да надхвърли 800.

В момента се набират кадри и се предлагат привлекателни работни места, а за някои от тях дори не се изисква опит в дадената сфера. Като новостартираща компания в България, която реално работи активно от началото на 2015 година, ВНТС продължава да обучава постъпилите на работа служители.

Освен това броят на новите проекти нараства непрекъснато, а това е свързано с постоянно обучение на кадрите. В момента се търсят основно инженери за развойния център, както и други видове персонал. 
Мястото, датата и часът на отворената лекция ще бъдат обявени допълнително, като организаторите ще се свържат с аудиторията.

Жителите на общината, които проявяват интерес към събитието, могат да се регистрират в сградата на Община Божурище.

Източник: Община Божурище