Ново разписание на БДЖ от 27 юли

2507 преглеждания

Поради липсата на изправни локомотиви “БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще въведе временни промени в разписанията на някои пътнически влакове и на транспортните схеми в участъци, сред които и маршрута Своге – София. Валидността на промените ще бъде от 27 юли  до 15 септември.

Редовните пътници, използващи железопътния превоз за придвижване до работа, ще бъдат минимално засегнати и за сезонно натоварените влакове ще бъде осигурен нормален график. Също така, не се планират промени в движението на международните и бързите влакове. Промените в разписанието, обаче, ще засегнат второстепенни маршрути. Автобуси ще заместят някои от релсовите превозни средства в участъците Мездра – Бойчиновци – Монтана – Берковица, Долна махала – Хисар и Стара Загора – Карлово, като разписанията ще бъдат с минимални изменения в сравнение с досегашното разписание на БДЖ.  

За повече информация, пътниците могат да се обърнат към гишетата „Информация” и билетните каси в най-близката гара, на националния информационен телефон 0700 10 200 или на официалната интернет страница www.bdz.bg.