ОУ „Елин Пелин“ – с. Владо Тричков отбеляза патронния си празник

2507 преглеждания

Със занимателни спортни игри и творчески прояви

В последния ден на месец ноември Основно училище „Елин Пелин “- село Владо Тричков отпразнува своя патронен празник. Тържеството бе открито с приветствие към ученици и гости от г-жа  Таня Сърчелиева – директор на училището. Специални гости бяха г-жа Николина  Иванова –  експерт „Образование“ в Община Своге, Кремена Петрова- директор на Основно училище „Д-р Петър Берон“- село Реброво, ученици от 1-ви клас, заедно с класния им ръководител Анелия Василева, треньори от Спортен клуб „София“, родители.

За празника, гостите от СК „София“ бяха организирали занимателни спортни игри, като победителите в състезанията получиха грамоти и медали.

С представителни изяви за празника се включиха и трите клуба, които работят в училището по проект „Твоят час“ работят  три клуба.

Клуб „Приказен свят“ с ръководител Елисавета Василева, в който са записани ученици от 1-ви и 2-ри клас, представи на присъстващите творчеството на Елин Пелин в стихове и проза. 

Клуб „Празничен календар“ с ръководител Марияна Радославова, в който работят третокласниците и четвъртокласниците от ОУ „Елин Пелин“, имаше за задача да изучава празници, традиции и обичаи от родния край.

Клуб „Здрави и весели деца“ с ръководител Таня Сърчелиева, на свой ред представи по атрактивен начин плодовете и зеленчуците на нашата трапеза и билките от свогенския край, които всяко дете трябва да познава.

EspressoNews