ОбС-Своге ще проведе заседание на 19 юни

1486 преглеждания

Три точки включва проектът на дневен ред

На 19 юни /вторник/ще се проведе редовно заседание на Общински съвет-Своге. То е с начален час 17:30 ч. и ще се състои в Заседателната зала на Община Своге при следния Дневен ред:

1. Предложение относно кандидатстване на Община Своге по процедура чрез лиректно предоставяне на безвъзмездна финансова номощ № ВС16МЮР002-4.003 „Прсвенция и противодействие на свлачищните процеси за ограничаване на риска от тях (вкл, по републиканска пътна мрежа)" по приоритетна ос 4 на оперативна програма „Околна среда 2О14-2О20Г."

ВНОСИТЕЛ: инж. ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВ-ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

2. Предложение относно съгласуване на предложение за изработване на проект за изменение на действащия Подробен устройствен план (ПУП) на град Своге, Софийска област - проект за изменение   на действащия Подробен устройствен план (ПУП) на град Своге - проект за изменение на Плана за регулация (ПР) за промяна начина на трайно ползване на урегулиран поземлен имот (УПИ) II-За озеленяване и водни площи, кв. 42 От имоти „за озеленяване и водни площи" в УПИ II - за озеленени площи (код 1370) i съоръжения за превантивна защита (код 2471) с План-схема за изграждане на   геозащитни съоръжения

ВНОСИТЕЛ: инж. ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВ-ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА

3. Питания.

EspressoNews