Областен информационен център-София ще проведе информационна среща в Своге

1123 преглеждания

Информационната среща е за кандидатстване по европрограми

Екипът на Областен информационен център-София ще проведе информационна среща в Своге. На нея ще бъдат представени условията за кандидатстване по отворени и предстоящи процедури и мерки по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Срещата ще се проведе на 13.11.2017 (понеделник) от 14:00 ч. в читалище „Градище-1907“.

Всеки желаещ ще може да получи на място от експертите на ОИЦ напълно безплатна информация за: Оперативните програми „Развитие на човешките ресурси“, „Иновации и конкурентоспособност“ и „Околна среда“. Представени ще бъдат допустими дейности, разходи, бенефициенти, партньори, начин на кандидатстване, както и какво престои като възможност за кандидатстване до края на 2017 г. по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.  

Повече информация за програмата на събитието може да намерите на официаната страница на община Своге.

ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

EspressoNews

EspressoNews