Обща трудова борса се проведе във Враца

1165 преглеждания

В инициативата се включиха над 100 жители на обшината

Над 100 жители на общината, представители на фирми от Враца и региона участваха в Обща трудова борса. Инициативата се провежда за поредна година и се организира от Дирекция „Бюро по труда“ - Враца. Основна цел на събитието е да даде възможност на търсещите работа за пряк контакт с работодателите.

Трудовата борса откри директорът на Дирекция „Бюро по труда“ Маргарита Ангелова, която поздрави всички участници. „Радвам се, че залата е пълна и се надявам да бъдете активни. Трудовите борси във Враца станаха една добра традиция, за което благодаря и на домакините от Младежки дом“, заяви Маргарита Ангелова.

От името на кмета на Община Враца, поздрав към присъстващите отправи секретарят на администрацията Нина Дакева. „Днешното събитие е една прекрасна възможност за директна връзка между лицата, които търсят работа и работодателите. Призовавам Ви, да се възползвате от това и Ви пожелавам да излезете от тази среша удовлетворени“, заяви в приветствието си секретарят на Община Враца.

Общата трудова борса във Враца се организира по проект „Национална EURЕS мрежа“, като целите и дейностите на проекта бяха представени в началото на срещата. 

EspressoNews

Снимки: Община Враца