Обществена поръчка за доставка на хигиенни, перилни и почистващи материали в община Своге

1123 преглеждания

Обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП

Община Своге обявява открита процедура по реда ЗОП за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Комплексна доставка на хигиенни материали, перилни и почистващи препарати за нуждите на общинска администрация, детски градини, Домашен социален патронаж, Ученическо столово хранене, ДПЛПР Гара Лакатник, Защитено жилище за лица с психични разстройства с. Дружево по обособени позиции: Обособена позиция №1 – хигиенни материали, перилни и почистващи препарати-обособената позиция е предназначена за изпълнение от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания, съгласно чл.80, ал.1 от ППЗОП; Обособена позиция №2 – други материали и препарати“.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка е в размер на 47 691 лв. без ДДС. Критерият за оценка е „най-ниска цена”.

Оферти за участие в процедурата се подават в срок до 17:30 ч. на  23.01.2018 г.

Офертите ще бъдат отворени на 24.01.2018 г. от 11:00 ч. в Заседателната зала на община Своге, първи етаж, ул. Ал. Стамболийски“ 7.

Повече информация за обществената поръчка може да намерите на официалния сайт на община Своге, в раздел: „Профил на купувача“.

EspressoNews