Община Годеч с приз от годишните награди на Областния управител за 2017 г.

1656 преглеждания

Радослав Асенов получи отличие в категория "Социални дейности"

Радослав Асенов е „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в категория „Социални дейности“. Той беше отличен от Илиан Тодоров на церемонията по връчването на Годишните награди на Областния управител за 2017 г.

Кметът на Годеч акцентира върху важността на социалните услуги, разширяването на техния обхват и съдържание, за да може повече граждани в общината да водят пълноценен живот. Той апелира за по-добра комуникация и между кметските администрации и областната управа, сътрудничество и обмяна на добри практики в интерес на хората и по-доброто управление.

Годишните награди на Областния управител на Софийска област за 2017 година бяха връчени в категориите: „Околна среда“, „Инфраструктура и градска среда“, „Здравеопазване“, „Образование“ „Култура“, „Социални дейности“, „Трансгранично и международно сътрудничество“, „Спорт и младежки дейности“ и „Привлечени инвестиции“. Специална комисия оцени кандидатурите на общините от региона, а на отличените беше връчен приза „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в отделните категории.

EspressoNews