Община Драгоман и „Екоколект” АД наградиха победителите в конкурса за ръчно изработена коледна картичка

1108 преглеждания

На 21.12.2016 г. в заседателната зала на община Драгоман се състоя награждаването на победителите от конкурса за изработване на коледна картичка организиран от община Драгоман и „Екоколект” АД. В конкурса взеха участие над 30 деца от V до VII клас от училищата на територията на община Драгоман, които представиха своите красиви и оригинални коледни картички, изработени от екологични (рециклирани) материали.

Детските произведения бяха оценени от Комисия, съставена от представители на „Екоколект“ АД и Община Драгоман, като първото място получи Нанси Йорданова от 5 клас, която грабна чисто нов таблет. Второто място бе отредено на Петьо Петров също от 5 клас, който получи MP3/МP4 player. Третото място журито присъди на Симона Богомилова от 7 клас, която се сдоби пък с стерео слушалки. 

Всички участници получиха почетни грамоти за участие от организаторите на събитието, като специални награди получиха и Емануел Костадинов от 5 клас – за най-голям брой направени коледни картички, Виктория Лозанова – за най-голяма коледна картичка, както и още няколко възпитаника на СУ „Христо Ботев” грaд Драгоман – за най-забележителна изработка на коледна картичка от екоматериали, информират от сайта на общината.

EspressoNews

*Снимка: Община Драгоман