Община Костинброд беше наградена от Българската агенция за инвестиции в конкурса „Инвеститор за 2015 година“

1421 преглеждания

На 10 февруари Община Костинброд беше наградена от Българската Агенция За Инвестиции в конкурса- „Инвеститор за 2015 година“, в категорията „Община в България с най-много инвестиции.“

Кметът на Община Костинброд – г-н Трайко Младенов, получи почетна грамота и плакет, като в своята реч изказа своите благодарности към кмета на община Костинброд в мандата 2011 – 2015 година – г-н Милен Димитров и всички, които са спомогнали Община Костинброд да получи това особено важно и значимо за нея отличие.

Г-н Младенов изказа благодарности към екипа на община Костинброд, изграден от хора с професионални знания и умения, който е един работещ в полза на гражданите и бизнеса екип в общината и имащ знанията и самочувствието да работи по печеленето и реализирането на европейски програми и проекти.

Той акцентира върху това, че през предишната година министър Ивелина Василева е прерязала лентата на един от най-големите инвестиционни проекти за България през 2015 година – Водния цикъл на град Костинброд.

Отличието дадено на община Костинброд е огромно признание за положения до момента труд от експертния екип в общината и постигнатите значителни резултати за нейното настоящо е бъдещо европейско развитие.