Община Своге актуализира годишната си програма за управление и разпореждане с имоти

1045 преглеждания

Община Своге актуализира годишната си програма за управление и разпореждане с имоти

Община Своге актуализира годишната си програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2018 г. това става ясно от три обявления, публикувани на официалния сайт на местната администрация.

На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация във връзка с чл. 8, ал. 1, ал. 9  и ал. 10 от Закона за общинската собственост и чл. 4, ал. 2, ал. 3 и ал. 5 от Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество, Годишната програма се актуализира, като в раздел І „Продажби“ се включва имот – частна общинска собственост, представляващ 7 (седем) кв. м., придаваеми по регулация към УПИ Х-443, квартал 50 по подробния устройствен план на град Своге. Отново в същия раздел се добавя и имот – частна общинска собственост, представляващ 40 (четиридесет) кв. м., придаваеми по регулация към УПИ ІІІ-273 в квартал 32 по подробния устройствен план на село Гара Бов.

В раздел V „Под наем“ от Годишната програма се включва част от имот – публична общинска собственост, представляваща терен с площ от 1 кв.м., попадащ в улично уширение при улица с о.т. 140-139-138, северно от имот пл. №181 и западно от УПИ І-“Читалище“ в кв. 34 по подробния устройствен план на село Гара Бов.

EspressoNews