Община Своге набира служители за работа в Общинско социално предприятие

2627 преглеждания

В рамките на проекта „Нова възможност за реализация“

Община Своге набира служители, които да започнат работа в Общинско социално предприятие. То предстои да се създаде в рамките на проект, който общината спечели и ще реализира. Ето и целият текст на обявата, публикувана на официалния сайт на местната администрация:

Във връзка с реализирането на  проект „Нова възможност за реализация“,  договор №: BG05M9OP001-2.010-0773-C01, финансираН от  Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, с бенефициент Община Своге, с настоящото Ви информираме, че набираме служители, които да започнат работа в Общинско социално предприятие към Община Своге.

Проектът е насочен към улесняване на достъпа до заетост и осигуряване на подкрепа за социално включване на 20 лица от община Своге, представители на уязвими групи, чрез създаване на подходящи условия за тяхната професионална интеграция в сферата на социалната икономика.  Проектът се  реализира в периода 01.06.2018– 01.09.2019 г.

Общинското социално предприятие ще се създаде в рамките на посочения проект. С оглед на допустимостта на целевата група по проекта, в социалното предприятие към община Своге ще бъдат назначени 20  служители от целевата група, както следва:

 Хора с увреждания – 5 броя;

Лица в неравностойно положение на пазара на труда и други социално изключени лица – 15 броя, от които: безработни младежи до 29 години – 5 броя, продължително безработни – 5 броя и безработни лица над 54 години – 5 броя.

В случай, че проявявате интерес и отговаряте на критериите на посочените по-горе целеви групи, моля да изпратите автобиография (в която изрично да посочите на коя от целевите групи отговаряте) на е-mail: eurointegration@svoge.bg или на адрес: Община Своге, гр. Своге, ул. „Александър Стамболийски“ №7 до 15 юни 2018 г.

Проект  № BG05M9OP001-2.010-0773-C01, „Нова възможност за реализация“

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от  Община Своге и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

Източник: Община Своге