Общински съвет-Своге ще заседава на 9 август

1504 преглеждания

Дневният ред включва 24 точки

Общински съвет-Своге ще проведе редовно заседание на 09.08.2018 г. /четвъртък/. То е с начален час 09.30 часа и ще се състои в Конферентиата зала на ПГ „Велизар Пеев“ при следния Дневен ред:

1.  Предложение относно искане за учредяване право на прокарване през общински имоти за работен проект: „Външно ел. захранване с кабели H.H.-1kV за: „Магазин за хранителни стоки със склад и производство на закуски със зала за продажба и полуподземен паркинг“ в урегулиран поземлен имот (УПИ) XV-За обществено обслужване в кв, 174 по подробния устройствен план (ПУП) на град Своге, община Своге, Софийска област.

2.  Предложение относно допълване Годишната програма за управление и разпореждане  с имоти - общинска  собственост за 2018  г., като в раздел  I „Продажби" се включи имот - частна общински собственост, представляващ имот пл. N 2430 с площ от 90,00 (деветдесет) кв, м., обособен в северната част на УПИ VIII – „За озеленяване“ в квартал 152 по подробния устройствен план на град Своге.

3.  Предложение относно допълване Годишната програма за управление и разпореждане с имоти - общинска  собственост за 2018  г.,  като  в раздел I „Продажби“ се включи имот - частна общинска собственост“ представляващ 6,00 (шест) кв. м., придадени по регулация към УПИ Х-796 в квартал 116 по подробния устронствен план на град Своге.

4.  Предложение относно допълване Годишната програма за управление и разпореждане  с имоти - общинска  собственост за 2018  г., като в раздел  I „Продажби“ се включи имот - частна общинска собственост, представляващ 324/1304 идеални части от УПИ I – „За здравен дом“, целият с площ от 1304,00 кв. м., находящ се в квартал 17 по подробния устройствен план па село Реброво.

5.  Предложение относно допълване Годишната програма за управление и разпореждане с имоти - общинска собственост за  2018 г.,  като в раздел 1 „Продажби“ се включи имот - частна общинска собственост, представляващ 18,00 (осемнадесет) кв, м^ придадени по регулация към УПИ ХI-94 в квартал 12 но подробния устройствен план па село Лакатник.

6. Предложение относно провеждане на публичен търг за отдаване под наем на помещение, находящо се в с. Томпсън

7. Предложение относно провеждане на публичен търг за отдаване нод наем на помещение, находящо се в с. Владо Трнчков

8. Предложение относно провеждане на публичен търг е тайно наддаване за отдаване под наем на част от имот - публична общинска собственост, находящ се в с. Дружево

9. Предложение относно   провеждане иа публичен търг за отдаване под наем на помещение с площ от 9,08 кв. м., находящо се и с. Владо Тричков

10.  Предложение относно провеждане на публичен търг за отдаване под наем на помещение с площ от 17,60 кв. м., находящо се в с. Владо Тричков

11. Предложение относно продажба на имот-частна общинска собственост, находящ се в с. Свндня

12. Предложение    относно    приемане    компенсираните       промени    на капиталовите разходи по отделни източници на финансиране за строителство и основен  ремонт (вкл. за изграждане н основен ремонт на местни общински пътища), за придобиване на материални и нематериални активи, придобиване на земя и за  проучвателни и проектни работи през 2018 г. на Община Своге

13. Предложение   относно   промяна   в   общия   размер   на   бюджета   и разместване на бюджетни  кредити  по  параграфи, дейности и функции  към 31.08.2018 год.

14. Предложение относно приемане отчета на Община Своге към 31.12.2017 година

15. Предложение относно застраховане на застроените имоти публична и частна общинска собственост

16. Предложение относно дарение на МПС в полза на СУ „Иван Вазов“

17. Предложение относно одобрение на оценка от лицензиран оценител за продажба на ретранслаторни станции.

18. Предложение относно откриване на процедура за издаване на разрешително за водовземане от повърхностен воден обект

19. Предложение относно определяне броя на паралелките и броя на учениците в паралелките от I до XII клас в училищата на община Своге за учебната 2018/2019 година.

20. Предложение относно промяна в структурата на общинската администрация     

21. Предложение относно промяна вида на социалната услуга от резидентен тип „Защитено жилище за лица с психични разстройства“ с. Дружево, община Своге в „Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства“

22. Предложение относно приемане Годишен план за развитие на социалните услуги в Община Своге

23.  Предложение относно отпускане на еднократна финансова помощ на нуждаещи се лица и семейства по реда на Наредба за реда н начина за отпускане на еднократна финансова помощ, приета с решение N 121, Протокол N 29 от заседание на ОбС - Своге, проведено на 26.04.2013 г.

24. Питания.

EspressoNews