Общинският съвет на Своге ще заседава следващата сряда

766 преглеждания

С 11 точки в проекта на Дневен ред

На 05 септември 2018 г. /сряда/ от 09.30 часа ще бъде следващото заседание на Общинския съвет на Своге. То ще се проведе в Конферентната зала на ПГ „Велизар Пеев“, а проектът на Дневен ред включва общо 11 точки, както следва:

1. Предложение относно прекратяване на съсобственост чрез продажба на общинската част от имот, находящ се в с. Реброво, Софийска област.

2. Предложение относно провеждане на публичен търг с тайно наддаване за продажба на имот - частна общинска собственост, находящ се в гр. Своге

3. Предложение относно провеждане на публичен търг за отдаване под наем на терен, находящ се в УПИ VІІ – „За озеленяване, кв. 107 по ПУП на гр. Своге.

4. Предложение относно допълване Годишната програма за управление и разпореждане с имоти – общинска собственост за 2018 г., в раздел I „Продажби“ с 15 кв. м., придадени по регулация от общински имот към УПИ VІ-1907 в кв. 164 по подробния устройствен план на град Своге, община Своге.

5. Предложение относно съгласуване на предложената схема за разполагане на преместваеми обекти по чл. 56 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) - елементи на градското обзавеждане: пикник, маси, пейки, велосипедни стойки, кошове за отпадъци и трибуна в урегулиран поземлен имот (УПИ) XV-За озеленяване и водни площи“ в кв.174 по подробния устройствен план (ПУП) на град Своге, община Своге, Софийска област.

6. Предложение относно упълномощаване на кмета на община Своге за издаване на запис на заповед в полза на Държавен фонд „Земеделие“. Разплащателна агенция, обезпечаваща авансово плащане във връзка с изпълнението на Стратегията за водено от общностите местно развитие на МИГ „Костинброд – Своге“, финансирана от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

7. Предложение относно информация за изпълнението на бюджета за първото шестмесечие на 2018 година на Община Своге

8. Предложение относно приемане на Одитен доклад на Сметна палата за резултатите от извършен финансов одит на консолидирания годишен финансов отчет на Община Своге за 2017 г.

9. Предложение относно приемане компенсираните промени на капиталовите разходи по отделни източници на финансиране за строителство и основен ремонт (вкл. за изграждане и основен ремонт на местни общински пътища), за придобиване на материални и нематериални активи, придобиване на земя и за проучвателни и проектни работи през 2018 г. на Община Своге

10. Предложение относно промяна в общия размер на бюджета към 30.09.2018 г. от преизпълнение на собствени приходи

11. Питания.

Източник: Община Своге