Общинското ръководство на Костинброд поздрави учители, ученици и родители за първия учебен ден

989 преглеждания

Ето какво пожелаха

Кметът на Костинброд Трайко Младенов и председателят на местния Общински съвет д-р Атанас Тенев поздравиха учениците, учителите и родителите за първия учебен ден. В поздравителния адрес от тяхно име се казва:

Уважаеми учители,
Уважаеми родители,
Скъпи ученици,

Щастливи сме да Ви поздравим с началото на новата учебна 2018/2019 година!

Днес е тържествен ден за българското училище, което винаги е било неизчерпаем източник на сила и авторитет, институция, която ни дава не само знания, но и самочувствие, увереност и гордост.

Първият учебен ден е крачката, която всички ние правим с надежда и вяра в един по-добър и изпълнен с нови възможности свят. Днес цялата община e оживена и съпричастна към този общ празник!

От сърце споделяме всеобщото вълнение от започването на новата учебна година и се надяваме заедно, с много грижи и труд да осигурим на нашите деца спокойствие, любов и изпълнен с хармония свят!

Успешна нова учебна година! На добър час!

С уважение,

Трайко Младенов
Кмет на община Костинброд

Д-р Атанас Тенев
Председател на ОбС-Костинброд

В публикацията на официалния сайт на местната администрация се отбелязват още празникът на Костинброд и обявяването му за град преди 44 години, както и християнският ден за почит на Светите мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка – София.

На днешния ден Ели Виденова отбелязва 25 години като директор на СУ ”Д-Р Петър Берон”, а 20 години на поста си чества Даниела Борисова - директор на Първо ОУ “Васил Левски”

EspressoNews