Обявиха част от наградите на "Байк и Рън за Чепън" 2018

1593 преглеждания

Остават две седмици до седмото издание на състезанието

С наближаване на седмото издание на „Байк &  Рън за Чепън“ 2018, организаторите на състезанието за планинско бягане и колоездене представиха част от наградите за победителите в различните категории.

SCOTT България ще предоставят мъжки и женски якета "2 В 1" с махащи се ръкави и ставащи на елеци от колекцията на марката. Други награди са различни модели маратонки, раница, колан за бегачи и смазка за вериги за велосипеди.

Sport Depot ще осигурят като награди - продукти за множество спортни активности на открито и закрито, като раници, челници, каска, очила и ръкавици. Наградите може да разгледате на официалната фейсбук страница на "Байк и Рън за Чепън".

Bike Center предоставя на организаторите 15 велосипеда, които могат да бъдат наети за ползване в деня на състезанието. Байковете може да разгледате тук:  http://bit.ly/Заявка-за-велосипеди. За да заявите велосипед под наем, е необходимо да попълните бланка за заявка, която да изпратите на е-mail info@stenata.com. Бланката може да изтеглите от тук:  http://bit.ly/Бланка-за-заявка

И тази година БДЖ ще осигури безплатен превоз на колела от София до Драгоман за желаещите да се включат в състезанието на 28 април. Местата са ограничени и могат да се заявяват само с платена такса, поради което е препоръчително да се уверите, че сте заплатили таксата преди да за заявите място във вагона на БДЖ. 

До момента за участие в "Байк & Рън за Чепън 2018" са се записали около 450 участника. Това съобщиха организаторите специално за EspressoNews.

Регистрацията за състезанието тече с пълна сила и ще приключи на 20 април /петък/. Желаещите да участват могат да се регистрират в интернет на адрес: https://chepan.stenata.com/register/. Регистрацията се счита за завършена след заплащане на такса за участие.

Стартовите номера ще се получават от офиса на магазини Стената на ул. Ал. „Стамбоийски“ 20 В /вход от към ул. „Лавеле“/ в София на 24, 25 и 26 април, за състезателите извън София - на място в Драгоман преди състезанието.

Ангел Лазаров