Остават два дни до края на регистрацията за "Байк & Рън за Чепън" 2018

1722 преглеждания

Най-голямото спортно предизвикателство на запад от София

Остават само два дни за регистрация в най-голямото спортно предизвикателство на запад от София. Не пропускайте да се включите в седмото издание на „Байк и рън за Чепън“.

Крайният срок за записване за състезанието, което се провежда в околностине на Драгоман и величествената Чепън планина е този петък, 20 април.

Организаторите припомнят, че за да бъде валидна регистрацията е необходимо освен да се попълни регистрационната форма на адрес: https://chepan.stenata.com/register/, трябва да бъде заплатена и  такса за участие. Само така регистрацията се счита за завършена.

Стартовите пакети, включващи състезателен номер с чип и електронно измерване, кърпа Buff и енергийно барче, ще се получават на 24, 25 и 26 в офиса на магазини „Стената“ на адрес ул. „Ал. Стамболийски“ 20 В (вход откъм „Лавеле“).

За целта офисът ще работи с удължено работно време до 20:00 ч. в тези дни.

Организаторите от магазини "Стената" и община Драгоман се ангажират и са се постарали тазгодишното издание на инициативата, да бъде още по вълнуващо и емоционално, с повече интересни неща и награди за участниците, с още по-добра организация на както на състезанията, така и на времето, което гостите на събитието ще прекарат в Драгоман.

Екстрите за състезателите тази година са многобройни, като някои от тях са:

Влак на БДЖ /които за поредна година подкрепят състезанието/ със специален вагон, който ще превози велосипедите, както и състезателите от София до китното крайгранично градче и обратно;

Пунктове по трасето за подкрупяне с енергийни десерти и вода;

Байк сервиз от  Bike Center, който ще се осъществява на две сервизни точки по трасето;

Гардероб за лични вещи по време на състезанието;

Байкове под наем и разбира се страхотно и зареждащо настроение осигурено от китната природа на Чепън планина, Драгоманско блато и околностите на Драгоман.

Напомняме, че тази година за първи път надпреварата става част от Българска колоездачна лига (БКЛ) и вече дава право на квалификационни точки за годишното класиране на БКЛ.

Трасетата по който, ще се проведе "Байк и Рън за Чепън" 2018, са както винаги две. Едното с дължина 21 км., а другото с дължина 42км. 

Категориите са:

Бягане 21 км. /полумаратон/

Бягане 42 км. /маратон/

Колоездене: XCM Младежи и Девойки 21 км /Година на раждане 1999 и по-млади/

Колоездене: XCM 42km /Година на раждане 1998 и по-възрастни/

Колоездене: Хоби 21 км.

Колоездене: Хоби 42 км.

Организаторите отново са помислили и за най-малките почитатели на велосипедния спорт и бягането, като им предлагат състезания в двете дисциплини.

Родителите  могат да регистрират своите мъници по няколко начина:

- Онлайн на https://goo.gl/cWvQiD , като следвате стъпките за регистрация.

- В сградата на Общинска администрация гр. Драгоман - стая 23.

- В деня на състезанието (28 април) на място.

 

Ангел Лазаров