Отборът на Ролпласт премина успешно предизвикателствата на „Приключенски многобой – Ботевград 2018“

1803 преглеждания

Работещите в Компанията се пребориха с екстремните изпитания в крепостта Боженишки Урвич

Въженият тролей, скално катерене и спускане, стрелба с лък и други екстремни и приключенски предизвикателства бяха преодоляни с лекота и много положителни емоции от служителите на Ролпласт, които се включиха във второто издание на „Приключенски многобой – Ботевград”. 10 души с приключенски дух и влечение към екстремните изживявания сред природата приеха предизвикателството, като формираха отбор „Черешка”, който в събота 9-ти юни, се впусна в благородната надпревара на красивата крепост Боженишки Урвич, край село Боженица, община Ботевград. Няколко часа бяха необходими на състезателите да преминат през цялото трасе, изпълнено с екстремнни изживявания и приключенски предизвикателства и да се върнат на поляната под крепостта, където беше и старт-финалната линия. Там, на сцената с много емоции и настроение, те споделиха впечатления от изживяването и не скриха радостта, която им достави този различен начин за общуване и опознаване с уникалната природна и историческа среда, изпълнен с много адреналин и себедоказване. Пред водещия на събитието, Теодор Койчинов, те заявиха желанието си да разкажат и привлекат още свое колеги и приятели за следващите три издания на „Приключенски екстремен тур 2018”, които ще продължат с „Приключенски многобой – Мездра 2018”, „NetWorkMe 2018“ - фестивал на алтернативния спорт и комуникации край езерото в Дружба, София и „Екстрийм Арт – Своге 2018“, на Вазовата екопътека.

Освен с положителни емоции и ярки впечатления, участниците от отбор „Черешка” на Ролпласт си тръгнаха и с грамоти и купи, които ознаменуваха успешното им преминаване през трасето на многобоя.

Повече любопитна информация и подробности около предстоящите мероприятия може да намерите на Фейсбук страниците:

„Приключенски Екстрийм Тур“: www.facebook.com/AdventurousExtremeTour, „Приключенски Многобой“: www.facebook.com/AdventureRacingBG и „Екстрийм Арт Своге“: www.facebook.com/ExtremeArtSvogeFest.

EspressoNews