Още две улици и пенсионерския клуб ремонтираха в Първи район на Костинброд

1271 преглеждания

Това са ул. „Герена“ и ул. „Хаджи Димитър“

Още две улици в Костинброд са изцяло ремонтирани. Това са ул. „Герена“ и ул. „Хаджи Димитър“ в Първи район на града, информират от местната администрация. С нов външен вид е и пенсионерският клуб „Кавака“.

Приключени са строителните дейностите по улица „Герена“, където е обособена и зона за отдих като е поставянето на беседка. Улица „Хаджи Димитър“ също е изцяло асфалтирана, като е подменена и цялата подземна и надземна инфраструктура.

Ремонтът е част от Инвестиционната програма на Община Костинброд за 2018 г. и поредната инициатива, която администрацията предприема за обновяване на инфраструктурата в населените места.

Припомняме, че освен улица „Герена“ и улица „Хаджи Димитър“, в Първи район на Костинброд беше ремонтирана и улица „Янтра“.

Ремонтирани са още туристическо дружество и пенсионерски клуб „Кавака“. Те са с нов облик, след като от администрацията подмениха дограмата на използваните от тях помещения с алуминиева. През последните години за клуба са осигурени нов санитарен възел, вътрешно пребоядисване, нова еллектро инсталация, отопление и осветление, а местната администрация заплаща режийните сметки за ток и вода на помещенията.

От Община Костинброд информират още, че през следващата година туристическо дружество “Кавака” ще участва и реализира своя идея за проект чрез МИГ Костинброд-Своге.

EspressoNews