Парад на забавната детска песен в Костинброд

1670 преглеждания

На 28 ноември 2015 г. за шеста поредна година на сцената на НЧ"Иван Вазов – 1947" ще се проведе ПАРАД НА ЗАБАВНАТА ДЕТСКА ПЕСЕН – КОСТИНБРОД 2015. Началото на певческия конкурс ще е от 11.00 ч. Участие в него ще вземат изпълнители от ОДЗ"Радост",ОДЗ"Пролет",СОУ "Д-р Петър Берон", Първо ОУ "Васил Левски", Второ ОУ "Васил Левски",“Дневен център за работа с деца на улицата“ , ОУ "Отец Паисий" с.Петърч и НУ "Отец Паисий" с. Драговищица. 

Младите певци ще се състезават в три категории:

  • до 7 години;
  • от 7 до 14 години;
  • над 14 години.

Освен първа, втора и трета награда във всяка категория ще има и специалната награда на Съюза на българските композитори, наградата за най- артистично изпълнение и най-голямата награда – Наградата на кмета на Община Костинброд. 

Младите таланти ще бъдат оценявани от професионална жури в състав: председателя на съюза на българските композитори Ценко Минкин, композитора проф.Захари Георгиев и известната млада певица Йоана Драгнева. 

Специални гости на конкурса ще бъдат и малките изпълнители от Детска вокална студия  "ДЪГА" с художествен ръководител Снежана Полихронова. 

Организатори на събитието са Община Костинброд, Съюза на българските композитори и Народно читалище "Иван Вазов – 1947" гр. Костинброд 

Тагове